Apartmani Lenka - Sutivan, otok Brač, Hrvatska / Tel: 00 385 (0)21 638 154 / Mob: 091 899 6753


Sutivan je malo obalno mjesto nedaleko Splita sa brojnim i čistim plažama i izuzetno bistrim morem. Osim ugodnog odmora u našim apartmanima dostupni su i brojni drugi sadržaji poput najma brodice, bicikla, kajaka, daske za jedrenje, škola ronjenja i zabavni i športski sadržaji u izletištu "Park prirode Sutivan".  

Nova kamena kuća, idiličan položaj na mirnom i tihom mjestu, blizu plaže (5-10 minuta hoda) i centra mjesta, u blizini zabavnih sadržaja. U dvorištu kuće nalazi se voćnjak i vrt prepun zelenila, terase su sjenovite a gostima stoji na raspolaganju i roštilj. Kuća raspolaže vlastitim parkiralištem u hladovini a svim gostima stoji na raspolaganju velika zajednička terasa (50 m2). Svi apartmani su klimatizirani,imaju SAT TV i besplatan bežični internet priključak.

 
 

Centar mjesta je u neposrednoj blizini.

U Sutivanu se nalaze dvije samoposluge, zelena tržnica, pošta, restorani, konobe, pizzeria, caffe barovi, slastičarnice, pekara, ronilački centar, fitness centar, frizer, kino a u neposrednoj blizini nalazi se popularno izletište "Park prirode Sutivan", gdje možete vidjeti domaće životinje, igrati odbojku na pijesku, košarku ili balote. U sklopu parka nalazi se prostrano igralište za djecu i restoran na otvorenom.

U ljetnoj sezoni organiziran je bogati kulturni i muzički program "Stivanskog lita" te fijera Sv. Roka i Sv. Ivana.
 
 
 
 
 
Design by ZOA Sutivan